14
Anadolu’nun lezzeti…
Bursalı lezzet düşkünlerinin
değişmez adresi Anadolu
Et Lokantası; Klasik Türk
mutfağı çemberinin dışında
ama geleneklerine bağlı
dizayn edilmiş menüleri, sizi
ve lezzet yolculuğunuzda size
eşlik edenleri, tek bir restoran
menüsünün kalıplarına girmek
zorunda bırakmadan, her bir
bireye farklı konseptlerden
seçim hakkı sunuyor. Her
restoran ince detaylarla
birbirinden ayrılıyor. Yalnızca
geleneksel lezzetlere bağlı
kalarak oluşturduğu menüleriyle
değil, yemeklerini sunduğu
bölgelere, şehirlere uygun
konseptlere göre dekore ettiği
restoranlarındaki yöresel
atmosferle de tüm konuklarına
tam anlamıyla bir “Anadolu
lezzeti” sunuyor. Burada sizi
karşılayacak olan et ürünleri
Karacabey ilçesi – Küçük
Karaağaç Köyü’ndeki açık
besi çiftliklerinde yetişmiş
en kaliteli yayla kuzuları
(kıvırcık cinsi) ve danalarından
seçiliyor, Bademli’de bulunan
üretim tesislerinde işlenerek
hazırlanıyor. Kebaplar ise
kebabın daha sulu ve lezzetli
kalması için zırh kıyması (satır
kıyması) denilen geleneksel bir
yöntemle kıyma haline getirilerek
günlük olarak hazırlanıyor.
Küçük konuklarını da düşünen
restoranın en lezzetli yemeklerin
keyifli sohbetlere eşlik ettiği
geniş bahçesinde bir çocuk
parkı, alt salonda ise çocuk
odası bulunuyor.
1996 yılından bu yana geleneksel lezzetleri Bursalılarla buluşturan Anadolu Et Lokantası, 20 yılı devirmiş bir
Bursa markası… Bademli’deki yerinde Bursalıları yöresel tatlar sunan Anadolu Et Lokantası zaman içinde farklı
damak tatlarına da hizmet verebilmek için kendi içinde oluşturduğu Mumbar Ocakbaşı, Lopeti Steakhouse & Et
Mangal ve Marina Balık markalarıyla da her zevke hitap ediyor.
lezzet
flavor