Kestaneli Cheese Cake

kestaneli cheesecake

Malzemeler

400 gram labne peyniri

3 adet yumurta

35 gram un

250 gram sıvı krema

90 gram toz şeker

Tatlandırılmış kestane püresi

Şuruplu kestane şekeri

Tart hamuru malzemeleri

200 gram un

50 gram toz fındık

1 adet yumurta beyazı

125 gram margarin

75 gram pudra şekeri

2.5 gram tarçın kestaneli cheesecake

Hazırlanışı

Labne peyniri, yumurta ve unu elinizle karıştırın. Diğer tarafta sıvı krema ve toz şekeri karıştırıp, diğer karışıma ekleyin. Tart hamuru elde etmek için tüm malzemeleri karıştırıp yoğurun. Hazırladığınız tart hamurunu 1 cm. kalınlığında açarak yuvarlak pasta kalıbının altına yerleştirin. Üzerine tatlandırılmış kestane püresi sürün. Önceden hazırladığınız karışımı üzerine dökerek 10 dakika 160–180 derece fırında pişirin. Fırından çıkardıktan sonra soğutun ve daha sonra tekrar 30 dakika kadar fırında pişirin. Üzerini şuruplu kestane şekeriyle süsleyin.

Tarif: Kafkas

Başa dön tuşu